FC Volendam Business Academy

Trainen in het Stadion, maar dan anders...

Logo FC Volendam

‘Je moet iedere dag beter willen worden dan de vorige. Daar moet je bewust mee bezig zijn. Dat geldt ook voor trainers.’ (Robert Molenaar).

Robert Molenaar heeft gelijk, want zo is het. Een voetbalclub moet trainen en opleiden om het beste uit haar spelers te halen. En dat geldt ook voor u als ondernemer. Maar trainen en opleiden kost geld. En geld kun je maar één keer uitgeven. Met dat in het achterhoofd doet de Businessclub van FC Volendam u een unieke aanbieding.

In samenwerking met KLVB Groep uit Hoorn organiseert de Businessclub van FC Volendam voor haar leden een aantal praktijkgerichte workshops en trainingen rond interessante en actuele thema's. Er is voor elk wat wils, van Timemanagement tot 'Verkoopvaardigheden voor niet-verkopers' Van presentatievaardigheden tot projectmatig werken.

De verzorging is zoals u dat van FC Volendam gewend bent. De workshops zijn inclusief koffie, thee, water en een luxe lunch (met royale visschotel met o.a. paling, gerookte zalm en garnalen) en een schotel met Franse Kaas. De locatie is inspirerend: De Koningshoek, met prachtig uitzicht op het speelveld. En de investering is laag. U krijgt namelijk 60% korting op het standaardtarief.

De workshops zijn kort, inspirerend en interactief. U krijgt tips waar u direct mee aan de slag kunt. De volgende workshops worden aangeboden:

  • Timemanagement (bestseller)
  • De Manager als Coach
  • Projectmatig werken en Projectmanagement
  • Presentatievaardigheden
  • Verkoopvaardigheden voor niet-verkopers
  • Effectief Beïnvloeden (bestseller)
  • Finance voor de niet-financiële manager

De workshops vinden 's morgens (09:30 – 12:30 uur) ’s middags (13:30 – 16:30 uur) en 's avonds (18:30 – 21:30 uur) plaats. Kies maar welk dagdeel u het beste uitkomt.

Er kunnen per workshop maximaal 15 deelnemers inschrijven. De ochtend workshops worden afgesloten met een lunch, de middag workshops beginnen met een lunch en voorafgaand aan de avondworkshops worden broodjes geserveerd.

De workshops worden normaal verzorgd voor €254,- per persoon excl. btw. Businessclub leden betalen slechts €99,- per persoon excl. btw. Ook medewerkers van Businessclub-leden zijn welkom. En ook voor hen geldt het zeer aantrekkelijke tarief.

Kijk op fcvolendamzakelijk.nl voor meer details over de Business Academy of klik op deze link. Via de ‘Voor de Boeg’ houden wij u op de hoogte van de planning. Meer informatie over het programma vindt u op hier.

Contact

KLVB Groep B.V
Postbus 34
1733ZG Nieuwe Niedorp
Tel: 0226 - 42 87 05
E-mail: Klik hier